L'avinguda Cerdanyola, l'Hipòdrom i la pista de la Jaume Tubau, entre les obres destacades d'agost

Una desena de projectes repartits per tots els districtes aprofiten les vacances per avançar els treballs


  • Comparteix:

Les obres de l'avinguda de Cerdanyola, en marxa / Foto: Cugat Mèdia

Les obres de l'avinguda de Cerdanyola, en marxa / Foto: Cugat Mèdia

Els santcugatencs que es quedin a l'agost hauran de tornar a preparar-se per la proliferació d'obres de millora per tota la ciutat. La rotonda de l'Hipòdrom, la vianantització de l'avinguda de Cerdanyola, la pista d'hoquei patins de la ZEM Jaume Tubau, la Baixada de Can Llobet de la Floresta, Can Borrull a les Planes i els ferms de Mira-sol, entre moltes altres, viuran dies d'intensa activitat per avançar al màxim possible abans de la tornada a la normalitat després de les vacances.

Centre
Un dels projectes cridats a transformar la mobilitat de la ciutat, la rotonda de l'Hipòdrom, segueix en marxa durant aquest mes d'agost. Durant els primers dies es faran actuacions sense afectació a la mobilitat, però el 13 i el 16 d'agost sí que està previst fer dos passos elevats que suposaran talls puntuals del trànsit als matins. L'obra està previst que acabi al desembre.

L'avinguda Cerdanyola, per la seva banda, segueix el seu procés de vianantització i aquest agost es formigonarà el tram actualment en obres i es començarà a treballar en el clavagueram del tram que falta fins al carre de Montserrat, a més d'acabar la cruïlla amb al passeig de Torreblanca. La conseqüència més immediata, el tall d'aquest punt des d'aquest dilluns fins a final de mes.

Pel que fa a la cobertura de la pista d'hoquei patins de la ZEM Jaume Tubau, una infraestructura molt esperada pel Patí Hoquei Club Sant Cugat, rebrà també un impuls definitiu. L'Ajuntament ha signat un acord amb l'adjudicatària, APIMET, per evitar més endarreriments sota l'amenaça de rescindir el contracte si les obres no estan llestes al setembre. Segons el calendari acordat, el marge és de 12 setmanes per enllestir-ho tot.

També, dins el Pla de Manteniment de Ferms, es tallaran la cruïlla entre el carrer d'Orient i el de Montserrat i el de Clementina Arderiu el 26 i 27 d'agost. El 26 tampoc es podrà circular per la plaça de Gabriel Ferrater. D'altres obres en marxa, com la remodelació de la Unió, la rehabilitació de la façana sud del Monestir i el Bosc de Volpelleres, segueixen el seu curs.

La Floresta
La remodelació del carrer de Can Llobet, una demanda històrica dels veïns, segueix avançant i dimecres, dijous i divendres de la setmana que ve està previst que s'asfalti el carrer i s'arrangi la cruïlla amb les avingudes de la Verge de Montserrat i la del passeig de la Floresta.

El tancament de l'espai porxat que hi ha sota el Centre Social i Sanitari pel futur Espai i Casal Jove del barri també començarà a finals d'agost, tal com es va acordar amb el barri per no afectar la celebració de la Festa Major.

Mira-sol
El Pla de Manteniment de Ferms també tindrà incidència al districte amb els talls a l'avinguda de Bilbao des de dilluns fins dimecres vinent i a l'avinguda de Montserrat Roig del 26 al 28 d'agost. També les obres de la riera de Can Cabassa segueixen el seu curs.

Les Planes
L'urbanització de Can Borrull centra els esforços de l'Ajuntament al barri i durant la primera quinzena d'agost s'instal·larà la senyalització vertical i horitzontal i es col·locaran les tanques de seguretat i la barana per separar la zona de vianants de la carretera. Els treballs acabaran ja al setembre amb l'adeqüació dels accesoss als habitatges, una actuació d'Endesa i la restitució ambiental.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.