Ingla afirma que l'Ajuntament va pagar el 2018 1,4 milions d'euros en factures sense contracte

L'alcaldessa xifra en 40 els informes requerits per Fiscalia i assegura que n'hi haurà més de l'exercici 2019


  • Comparteix:

Els documents entregat a Fiscalia / Foto: Mireia Ingla (Twitter)

Els documents entregat a Fiscalia / Foto: Mireia Ingla (Twitter)

L'alcaldessa Mireia Ingla ha assegurat que l'Ajuntament va arribar a pagar 1,4 milions d'euros en factures sense cap contracte darrere el 2018. En una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio, l'alcaldessa també ha afirmat que en la liquidació dels comptes del 2019 també es tornaran a trobar 'irregularitats' en algunes factures, que també portaran a la Fiscalia.

Ingla ha explicat que va haver d'entregar 40 informes als Mossos quan els agents es van personar al consistori el 22 de juliol passat. L'alcaldessa ha reiterat que aquesta situació ja va ser denunciada en l'informe presentat per l'interventor de l'Ajuntament 'a l'hora de presentar els comptes', ha especificat.

En relació a les declaracions que Mercè Conesa va fer en aquest mateix programa i on va dir estar 'molt tranquil·la' sobre els comptes del seu últim any a l'alcaldia, Mireia Ingla ha afirmat que aquestes irregularitats no són 'una decisió política' i que es basen en l'informe de l'interventor de l'Ajuntament.




Mireia Ingla

En el 2018 es van arribar pagar 1,4 milions d'euros en factures que no tenen al darrere cap contracte, és a dir, no hi ha cap concurs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.