El PSC 'lamenta' les acusacions de Fortuny i rebutja 'desviar responsabilitats' cap als tècnics

Els socialistes lamenten el comunicat de la portaveu de Junts i demanen no barrejar els treballadors de l'Ajuntament en la polèmica


  • Comparteix:

El PSC adverteix que no s'han de 'desviar responsabilitats' cap als tècnics municipals / Foto: Cugat Mèdia

El PSC adverteix que no s'han de 'desviar responsabilitats' cap als tècnics municipals / Foto: Cugat Mèdia

El PSC 'lamenta' el comunicat de la portaveu de Junts per Sant Cugat Carmela Fortuny i assegura que els retrets de l'exalcaldessa al nou equip de govern són 'una fugida endavant' per 'justificar una situació irregular'. La formació ha emès també un comunicat aquest dimarts on assegura que les acusacions de Fortuny, que va assegurar que el nou govern aprofitava la situació per 'erosionar el seu partit' i per 'justificar un govern antinatura', no 's'addiuen a la veritat' i demana que no es barregin els tècnics de l'Ajuntament en la polèmica.

Segons el text enviat pels socialistes, els tècnics 'en cap cas' prenien la darrera decisió en aquesta mena de contractacions. El partit també puntualitza que el pla engegat per Fortuny abans d'acabar l'anterior mandat es va aprovar 'per decret el dia abans de perdre l'alcaldia' i que algunes de les mesures 'no es podran complir perquè parteixen d'un calendari irreal'. El comunicat conclou assegurant que donen per 'tancada' la polèmica fins que es pronunciï la Fiscalia i assegura que hi haurà més irregularitats als comptes d'aquest any.


Vicenç Sanfrancisco

Defensar els treballadors públics. No es pot dir que hi hagi irregularitats de moment fins que Fiscalia no digui res. I també cal remarcar que l'edicte del pla de mesures es va prendre hores abans de sortir del càrrec, quan ja sabia que no seria alcaldessa, no es pot defensar amb això.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.