El CDR de Sant Cugat apel·la a 'recuperar l'esperit del 1-O' per encarar Diada i sentència


  • Comparteix:

La membre del CDR Núria Bou durant l'acte / Foto: Cugat.cat

La membre del CDR Núria Bou durant l'acte / Foto: Cugat.cat

El CDR de Sant Cugat anima els santcugatencs a 'recuperar l'esperit de l'1-O' per encarar la celebració de la Diada i la sentència del judici de 'El procés'. En una trobada amb un vintena de persones aquest dimecres a la plaça de l'U d'Octubre, el col·lectiu ha emplaçat la ciutadania a emmirallar-se de nou en les lluites col·lectives i a 'continuar la lluita'.

Ho ha fet acompanyat de membres de col·lectius com La Xesca, el Sindicat de Llogateres, 8MilMotius i l'Associació Multicultural de Sant Cugat, que el CDR ha convidat com a 'exemples d'organització ciutadana' i que durant la trobada han explicat la tasca que desenvolupen a la ciutat. L'acte també ha comptat amb una actuació del grup Les Xandrines i ha acabat amb una assemblea del CDR.

'La lluita continua, cal recuperar l'esperit de l'1-O i creure en les lluites col·lectives', ha reivindicat la membre del CDR Núria Bou en declaracions a Cugat Mèdia. Bou també ha avançat que en els propers dies el comitè local debatrà si celebrar un acte propi a la ciutat per commemorar la Diada, així com organitzar altres esdeveniments de cara a la sentència. 'Farem diverses assemblees per abordar-ho i ja les anirem avançant', ha dit.

Bou, que ha lamentat el paper d'alguns partits independentistes catalans en els últims mesos, ha emplaçat els santcugatencs a 'no quedar-se a casa' en els propers dies. 'Hem de vèncer el desencís que han causat alguns polítics', ha defensat.


Núria Bou

Recuperar l'esperit del 1-O, la cooperació i la col·laboració ciutadana per tirar endavant la independència del nostre país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.