Deu compromissaris de Sant Cugat participen al desè congrés del PP de Barcelona


  • Comparteix:

Els populars debatran sobre polítiques municipals i organització interna

Els populars debatran sobre polítiques municipals i organització interna

El Partit Popular de Barcelona celebra aquest diumenge el seu desè congrés, sota el lema 'Les persones i els municipis, la nostra prioritat'. La secció local del PP hi participarà amb 10 comprimissaris, en un congrès que servirà per debatre sobre polítiques municipals.

Les polítiques municipals i l'organització interna del Partit Popular de Barcelona seran, en aquest 10è congrés del PP, les dues ponències a debatre. Sant Cugat estarà representada amb 10 compromissaris, en una trobada que tindrà lloc al Palau de Congressos de Montjuïc.

Des del PP a Sant Cugat, la seva presidenta, Berta Rodríguez, explica que s'intentarà debatre sobre els problemes reals dels ciutadans, ja que considera que el 80% dels polítics no tenen en compte els problemes del dia a dia. L'escoltem.

Berta Rodríguez

Ultimament el que passa és que el 80% dels polítics els hi preocupa una sèrie de problemes que no corresponen els problemes de veritat, i als ciutadans. Els ajuntaments estan per resoldre els problemes del dia a dia de la seva ciutat.


D'aquesta manera, el PP intentarà analitzar les diferents polítiques del municipis de la província de Barcelona, per tal d'arribar a millorar la vida dels ciutadans. Així es presentaran cinc comunicats per part de diferents dirigents del partit. Des del Partit Popular destaquen sobretot el comunicat que realitzarà Rafel López, un dels polítics més joves al Parlament, que tractarà el tema del present i el futur de la joventut catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.