Vistiplau final del ple a desprogramar la reserva viària entre l'avingunda de Can Volpelleres i Rius i Taulet


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Google Maps

Imatge d'arxiu / Foto: Google Maps

La desprogramació de la reserva viària prevista al PGM entre l'avinguda de Can Volpelleres i la de Rius i Taulet ha superat tots els tràmits municipals. El ple ha aprovat per unanimitat aquesta modificació que permet ajustar el planejament a la realitat existent i que havia estat parada durant molts anys. En paraules del tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà, Francesc Duch, es tracta d'una reserva que 'no era necessària' i la seva eliminació també permet ajustar l'espai a 'la realitat existent i completa el sistema d'espais lliures'.

ESCOLTA-HO

Una visió compartida pel regidor de Junts per Sant Cugat Joan Puigdomènech, que s'ha felicitat per aquest pas endavant que va iniciar l'anterior equip de govern i que 'resol molts temes a la vegada'. En concret, desfer un nus en la ordenació i preservar part del parc.




Francesc Duch

La proposta elimina la reserva viària, ajusta el planejament a la realitat existent i completa el sistema d'espais lliures.

Joan Puigdomènech

És una modificació que resol molts temes a la vegada, d'un nus que havia quedat per arreglar. s'ajuntaven realitats que no corresponien, a més de la preservarció d'una part del parc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.