La pobresa energètica, a debat a la tertúlia política de Cugat Mèdia


  • Comparteix:

El debat sobre la pobresa energètica ha centrat part de la tertúlia política de la nova temporada de Cugat Mèdia. Els partits que han participat de l'espai han defensat la necessitat de plantar cara a les companyies energètiques i protegir el ciutadà vulnerable que es troba en aquesta situació. La tertúlia també ha aprofitat per parlar de la nova convocatòria d'eleccions espanyoles al novembre. L'espai es pot seguir cada dimecres a partir d'un quart de deu del matí a través del 91.5 FM i al web de Cugat.cat.



ESCOLTA-HO

Què han dit els tertulians?

Cristina Paraira (Junts per Sant Cugat)

Cristina Paraira (Junts per Sant Cugat)

'La pobresa energètica és un tema que surt reiteradament i que no acabem de trobar els consensos necessaris. La solució no ha de passar perquè els ajuntaments paguin. S'ha de forçar a les empreses'.


Francesc Carol (ERC-MES)

Francesc Carol (ERC-MES)

'El sistema actual de privatització no funciona i fa que el preu de la llum vagi pujant. Hem de plantar cara des de les administracions'.


Pere Soler (PSC)

Pere Soler (PSC)

'Enviar una carta a l'agost i en ple canvi de consistoris està fet amb molt mala fe. No crec que això ho haguem de rebre els ajuntaments. D'això hem après a fer unitat d'acció. La Generalitat és qui ha de liderar això'.


Lourdes Llorente (CUP-PC)

Lourdes Llorente (CUP-PC)

'La carta té un to amenaçador, inacceptable i és una vergonya. Les elèctriques no poden tallar la llum perquè hi ha una llei que ho diu. Els ajuntaments, de fet, poden sancionar les companyies si ho fan'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.