Ramon Gutiérrez i Aina Balada, elegits coordinadors de Sant Cugat en Comú

La formació ha celebrat la primera assemblea del curs, on també ha decidit els seus objectius de cara al futur


  • Comparteix:

Ramon Gutiérrez i Aina  Balada, coordinadors dels comuns a Sant Cugat / Foto: Sant Cugat en Comú

Ramon Gutiérrez i Aina Balada, coordinadors dels comuns a Sant Cugat / Foto: Sant Cugat en Comú

Ramon Gutiérrez i Aina Balada han estat elegits coordinadors de Sant Cugat en Comú aquest dimarts a la primera assemblea del curs. La formació també ha aprovat els objectius de cara al futur, que passen per reforçar la presència en els moviments socials de la ciutat, acompanyar al nou govern municipal, apostar per la reobertura d'un espai físic on desenvolupar la seva activitat i treballar per millorar Catalunya en Comú com a organització de referència nacional, entre d'altres.

A més de Gutiérrez i Balada, la nova executiva estarà formada per Inés Luna, Conxa Martínez, Isidre Marias, Andreu Sierro, Esteban Martínez, Neus Medina i Àlex Fouquet.

Durant l'assemblea, que ha tingut lloc a la Casa de Cultura i hi han participat 37 inscrits, la formació també ha decidit implicar-se i acompanyar els moviments que convoquen la vaga climàtica el 27 de setembre, així com fer arribar al govern municipal propostes de cara a l'estratègia local contra l'emergència climàtica.


Ramon Gutiérrez

Volem reforçar la nostra presència a la ciutat, estar més presents a les lluites i fer costat al govern municipal, però també encoratjant l'esquerra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.