Què has de fer per deixar de rebre propaganda electoral a casa

Amb la repetició d'eleccions s'ha iniciat una campanya a les xarxes per esborrar-se del cens que s'envia als partits polítics


  • Comparteix:

Les campanyes posen a prova les bústies de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Les campanyes posen a prova les bústies de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

L'Institut Nacional d'Estadística (INE) ofereix la possibilitat als ciutadans d'esborrar-se del cens que es facilita als partits polítics per a què envïin propaganda electoral. Un tràmit que es pot fer efectiu des dels darrers comicis espanyols, el 28 d'abril, i que es preveu que augmenti exponencialment després que el president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, anunciés la repetició d'eleccions pel proper 10 de novembre. De fet, segons l'INE ja ho han sol·licitat 112.000 persones.

Es pot fer a través d'internet i només es necessita tenir el certificat digital o el sistema d'identificació Cl@ve. El termini per fer-ho abans d'aquestes eleccions espanyoles acaba el 6 d'octubre.

Proposem se suma a la iniciativa
Proposem, el partit encapçalat per l'exregidor Dimitri Defranc, vol impulsar aquesta campanya perquè els partits polítics no envïin publicitat al correu. En un comunicat, asseguren que aquest tipus de propaganda, a més de ser contaminant, és 'una despesa de la qual només se'n beneficien els partits grans'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.