La 'força del poble', avui present en les activitats per recordar l'1-O

Tsunami Democràtic Sant Cugat proposa activitats infantils i parlaments


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'1-O / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de l'1-O / Foto: Cugat Mèdia

Dos anys després de l'1 d'octubre de 2017, Tsunami Democràtic Sant Cugat es mobilitza aquest dimarts amb l'acte '1-O. La força del poble', una tarda d'activitats per recordar la celebració del referèndum d'independència de Catalunya. Les propostes es concentren a la plaça de l'U d'octubre amb activitats infantils, una marxa de torxes i els parlaments de diverses persones reconegudes i relacionades, d'alguna manera, amb l'1 d'octubre.

El programa
  • 18.30h Xocolatada i festa infantil a la plaça de l'U d'Octubre
  • 19.45h Marxa de torxes cap a la plaça de l'U d'Octubre. Concentracions a la plaça dels Quatre Cantons, la plaça de la Vila, la plaça del Coll, i la Casa de Cultura.
  • 20.00h Intervencions de: Jordi Pesarrodona, Tamara Carrasco, Roger Español, Arcadi Oliveres.

  • En aquesta data, visiten Sant Cugat el comediant i pallasso Jordi Pesarrodona conegut per fer-se una fotografia amb un nas de pallasso al costat d'un agent de la Guàrdia Civil la tardor del 2017, així com de l'activista Tamara Carrasco, detinguda l'abril del 2018 i confinada permanentment al seu terme municipal, Viladecans. També parlarà el músic Roger Español, que va perdre l'ull per bala de goma en una de les càrregues policials de l'1 d'octubre; i, finalment, el president de la Unipau, l'economista santcugatenc Arcadi Oliveres.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.