El segon aniversari de l'1-O fa bullir les xarxes socials


Temes relacionats

El teixit independentista de Sant Cugat fa pinya abans de la sentència del judici de l'1-O ( 1/oct/19)


  • Comparteix:

Cues a la Casa de Cultura durant la celebració de l'1-O a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Cues a la Casa de Cultura durant la celebració de l'1-O a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Dos anys després del referèndum de l'1 d'octubre, les xarxes socials han anat carregades de comentaris de com es va viure a Sant Cugat la jornada. Cugat Mèdia ha recollit piulades de polítics i entitats on reflexionen sobre la votació.

Òmnium Cultural ha repartit durant el matí a tres de les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) de Sant Cugat el diari 'Judici a la democràcia'.

El santcugatenc Raül Romeva, empresonat per ser un dels organitzadors de la votació, també ha tingut un record per a l'1 d'octubre de fa dos anys des dels seus perfils a les xarxes socials. El col·lectiu que reclama l'alliberament de l'exconseller, Free Romeva, també ha recordat l'efemèride.

L'alcaldessa, Mireia Ingla, també s'ha sumat a posar en valor la cita.

La portaveu de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny, ha compartit una foto amb les urnes amb què es va votar l'1 d'octubre de fa dos anys.

També han dit la seva els consellers santcugatencs Damià Calvet i Jordi Puigneró (Junts) i el senador Bernat Picornell (ERC).

Des de l'Assemblea de servidors públics per a la defensa de les Institucions Catalanes (ADIC) han sortit al carrer per defensar el mandat de l'1-O.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.