Junts alerta que l'ordenança de l'AMB per cobrar el tribut metropolità és 'tècnicament un nyap'

La formació defensa que el contenciós administratiu anunciat per l'anterior govern és l'única manera de millorar-la


  • Comparteix:

El tribut va lligat a la corona metropolitana / Foto: Localpres

El tribut va lligat a la corona metropolitana / Foto: Localpres

Junts per Sant Cugat alerta que l'ordenança de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) que regula el càlcul del tribut metropolità, que l'ens començarà a cobrar la setmana que ve als santcugatencs, 'té defectes tècnics molt importants'. De fet, el futur regidor del grup municipal, que ha de prendre possessió al ple d'aquest octubre, la qualifica de 'nyap', ja que comporta que la manera de pagar no sigui equitativa. Des del partit critiquen que l'actual govern no vulgui presentar el contenciós-administratiu que va anunciar l'exalcaldessa Carmela Fortuny abans d'acabar el mandat.

La formació ha preguntat els dos darrers plens a l'equip de govern pel tribut metropolità. Segons Brugarolas, que tiri enrere l'actual ordenança és més una qüestió tècnica que política.
Roda de premsa de Junts per Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia
Roda de premsa de Junts per Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Està previst que l'AMB comenci a girar aquest tribut a Sant Cugat i a la resta de la segona corona metropolitana a partir de dimarts de la setmana que ve. L'ens, de fet, presentarà dilluns a la premsa el cobrament d'aquest impost.


Carles Brugarolas

Aquesta ordenança comporta inequitat. Pot passar que dos contribuents idèntics paguin quantitats desmesuradament diferents o que dos contribuents molt diferents paguin el mateix. És una mica un nyap, està molt mal feta, i per això vam interposar el contenciós.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.