L'Ajuntament girarà la pancarta de suport als 'presos polítics'

Ho farà aquest diumenge a la tarda després que la Junta Electoral de Zona hagi iniciat el procediment per requerir la seva retirada


  • Comparteix:

El consistori va tornar a penjar la pancarta després de les eleccions municipals / Foto: Cugat Mèdia

El consistori va tornar a penjar la pancarta després de les eleccions municipals / Foto: Cugat Mèdia

L'Ajuntament donarà la volta a la pancarta de suport als 'presos polítics' aquest diumenge a la tarda després d'haver rebut un requeriment per part de la Junta Electoral de Zona (JEZ) demanant informació sobre la presència de la pancarta arran la denúncia d'un particular. Tot i encara no haver rebut el requeriment oficial, el consistori ha decidit retirar-la davant la possibilitat que la notificació arribi dilluns i coincideixi amb l'eventual publicació de la sentència del Tribunal Suprem sobre l'1 d'octubre.

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha explicat que giraran la pancarta per 'no donar la foto en el moment que volen'. Ingla ha recordat que, tot i retirar de manera provisional el missatge, continuen reivindicant i exigint 'l'alliberament de les persones preses i el retorn dels exiliats i exiliades'. L'alcaldessa ha notificat la decisió a l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), propietària de la pancarta, i a Òmnium Cultural, així com a la resta de grups municipals.

Quan arribi el requeriment judicial, l'alcaldessa ha anunciat que presentarà al·legacions a la JEZ.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.