Crida d'entitats i partits sobiranistes als santcugatencs perquè s'uneixin a les Marxes per la Llibertat

Malgrat que la marxa no passa per Sant Cugat, l'Ajuntament i l'organització, la Mesa per la República, oferiran si cal lloc on sopar i dormir


  • Comparteix:

Imatge de la Marxa per la Llibertat que ha sortit de Vic / Foto: ACN

Imatge de la Marxa per la Llibertat que ha sortit de Vic / Foto: ACN

La Mesa per la República, formada per les entitats i els partits sobiranistes de Sant Cugat, convoca els santcugatencs que es vulguin unir a l'últim tram de les Marxes per la Llibertat aquest divendres al parc de la Pollancreda a les vuit del matí. Des d'allà s'afegiran, per Cerdanyola i la C-58, a les marxes que han arrencat aquest dimecres des de Berga i Vic i que està previst que passin la nit de dijous a divendres a Sant Quirze.

De fet, l'organització ja ha parlat amb l'Ajuntament de Sant Cugat per oferir lloc on sopar, dormir i esmorzar a aquelles persones que es vulguin quedar a dormir al Vallès i Sant Quirze no pugui assumir. Ho ha explicat el coordinador local de l'ANC, Xavier Palet, qui també ha refermat el compromís 'unitari' d'aquestes marxes, les quals organitza a Sant Cugat la Mesa per la República, formada per l'ANC, Òmnium, l'Adic, el CDR, Junts per Sant Cugat, ERC, la CUP i Demòcrates.

La intenció és anar cap al Sincrotró Alba i trobar-se a l'entrada a la C-58 amb més marxadors a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a tres quarts de nou del matí. Després, entraran a la confluència de la C-58 en sentit Barcelona, on s'han de trobar a dos quarts de deu amb les marxes provinents de Sant Quirze, i entraran a la capital catalana per l'avinguda Meridiana per arribar a la manifestació unitària de les cinc de la tarda.

Recorregut de les Marxes per la Llibertat / Foto: Mesa per la República Sant Cugat
Recorregut de les Marxes per la Llibertat / Foto: Mesa per la República Sant Cugat


Cartell de la crida a Sant Cugat / Foto: ANC Sant Cugat
Cartell de la crida a Sant Cugat / Foto: ANC Sant Cugat



Xavier Palet

En cas que Sant Quirze es desbordi, la Mesa per la República, que aquí a Sant Cugat estem coordinant les marxes, donaria suport conjuntament amb l'Ajuntament per donar-los sopar, lloc on dormir i esmorzar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.