L'alcaldessa de Sant Cugat s'adhereix a la vaga general d'aquest divendres


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha suspès totes les activitats previstes per aquest divendres / Foto: Cugat Mèdia

L'Ajuntament ha suspès totes les activitats previstes per aquest divendres / Foto: Cugat Mèdia

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, s'adhereix a la vaga general convocada pel sindicat Intersindical-CSC i la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC) i suspèn tota la seva agenda pública, a més de totes les activitats organitzades per l'Ajuntament durant el dia. Paral·lelament, per garantir tant el dret a fer vaga com el dret a no fer-ne, el consistori ha decretat serveis mínims municipals.

La representació de l'obra 'Casa de nines, 20 anys després' al Teatre-Auditori s'ajorna al 19 de desembre i servirà la mateixa entrada. Les persones que no puguin assistir a la nova data se'ls retornaran els diners sol·licitant-ho a través d'un correu electrònic al Teatre-Auditori.

Serveis mínims municipals:
  • Un conserge a cada un dels següents centres: Escola Catalunya, Escola Collserola, Escola Gerbert d’Orlhac, Escola Joan Maragall, Escola l’Olivera, Escola Ciutat d’Alba, Escola La Floresta, Escola Pi d’en Xandri, Escola Pins del Vallès, Escola Turó de Can Mates, Escola La Mirada, Casa Mònaco, Biblioteca Marta Pessarrodona, Biblioteca Miquel Batllori, Casal Cultural de Mira-sol, Casino de La Floresta, Centre Sociosanitari la Floresta, Casal Centre Cívic de Les Planes, Masia Torreblanca i a la recepció de l'Ajuntament.
  • Dos conserges a: la Biblioteca Gabriel Ferrater, la Casa de Cultura i l'Ajuntament en diferent franja horària.
  • Un gestor a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), un oficial de la Brigada Municipal, un tècnic de Protecció Civil, un tècnic d'Informàtica, un arquitecte de Territori.

    Pel que fa a les línies d'autobús urbà, es garanteix el 50% del servei habitual i, com a mínim, un desplaçament complet d'anada i tornada a cada línia. Els detalls es poden consultar al web de l'Ajuntament.


    • Comparteix:

  • OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.