Consulta què debat avui la junta de veïns de Valldoreix


  • Comparteix:

La junta de veïns de Valldoreix es reuneix aquest dimarts a dos quarts de deu del matí / Foto: Cugat Mèdia

La junta de veïns de Valldoreix es reuneix aquest dimarts a dos quarts de deu del matí / Foto: Cugat Mèdia

El context polític i social marcarà la junta de veïns de Valldoreix, que es reunirà aquest dimarts en sessió ordinària, ajornada dijous passat per problemes tècnics. Es debatran mocions d'àmbit català de Cs, de condemna a la violència i al terrorisme i suport a la Guàrdia Civil, i de Junts per Sant Cugat Valldoreix per la no criminalització de l'independentisme i, a més, altres propostes relacionades amb l'energia contractada, l'obtenció de dades socials i econòmiques del territori, la introducció d'un geolocalitzador a l'aplicació Valldoreix a la butxaca i la instal·lació de vàters a l'espai públic. La sessió, que també tractarà qüestions pressupostàries, arrencarà a dos quarts de deu del matí.

Ordre del dia:
  • 1. Aprovació de l'esborrany de l'acta del ple ordinari del dia 26 de setembre de 2019.
  • 2. Mocions i propostes presentades pels grups al ple.
  • A) Moció del grup municipal de Cs de condemna de la violència i el terrorisme en democràcia.
    B) Moció del grup municipal del PSC-CP per introduir a l'aplicació Valldoreix a la butxaca un geolocalitzador per les fotos que pengin els veïns i veïnes.
    C) Moció del grup municipal d'ERC-MES per obtenir dades que ajudin a explicar la realitat social i econòmica de Valldoreix.
    D) Moció del grup municipal de Junts per Sant Cugat Valldoreix per la no criminalització de l'independentisme
    E) Moció del grup municipal de CUP-PC per demanar la no adhesió al paquet elèctric de l'Associació Catalana de Municipis (ACM), i per licitar directament l'energia incloent clàusules socials i ambientals en el Plec de condicions de la licitació.
    F) Moció del grup municipal de CUP-PC per a la instal·lació de wc als espais adients de Valldoreix.
  • 3. Donar compte dels Decrets de contractació, des del dia 11 de setembre de 2019 al dia 10 d'octubre de 2019 ambdós inclosos.
  • 4. Sol·licitud de subvenció al PUOSC 2020-2024. Expedient 1260/2019.
  • 5. Acord d'adhesió al contracte derivat de l'acord marc de subministrament d'energia elèctrica amb destinació a les Entitats Locals de Catalunya adjudicat pel Consorci Català pel desenvolupament local a l’empresa Endesa Energia, SAU. Expedient 1259/2019.
  • 6. Donar compte del Decret de Presidència d'aprovació de les línies fonamentals del Pressupost any 2020. Expedient 1256/2019.
  • 7. Modificació Pressupostària núm 9/2019. Expedient núm 1213/2018.
  • 8. Retirar les al·legacions presentades a l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, a la Modificació del PGM als àmbits de la Floresta i Valldoreix, aprovades en el Ple de la Junta de Veïns de data 18 de juliol de 2019. Expedient núm 811/2019.
  • 9. Acció de govern.
  • 10. Precs i preguntes.


    • Comparteix:

  • OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.