Un santcugatenc, entre els detinguts a Barcelona durant la vaga


  • Comparteix:

Imatge d'una manifestació a Barcelona durant la vaga / Foto: ACN

Imatge d'una manifestació a Barcelona durant la vaga / Foto: ACN

Estudiants de l'institut Angeleta Ferrer es mobilitzen aquest dimecres en suport al company que, diuen, va ser detingut durant les manifestacions a Barcelona coincidint amb la convocatòria de vaga general. Segons ha transcendit al ple municipal i a la junta de veïns de Valldoreix, es tracta d'un menor veí de Valldoreix que va participar en una seguda de protesta i que va ser detingut en una càrrega per la Policia Nacional, però que es troba en llibertat. Per això, alumnes de l'institut han convocat per aquest dimecres a les vuit del matí una seguda davant l'esplanada del centre en suport als joves 'represaliats aquests dies'.

Durant la vaga de divendres passat i els diversos aldarulls, la Policia Nacional va practicar com a mínim una desena de detencions a Barcelona, segons va informar el cos. En el cas dels Mossos d'Esquadra, van detenir 17 persones relacionades amb incidents a diversos punts de Catalunya. Quatre de les detencions van ser a la ciutat de Barcelona, quatre a Girona, set a Tarragona, una a la regió policial metropolitana nord i una altra a la regió policial central.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.