Enfrontament d'opinions sobre l'augment d'impostos, a la tertúlia política de Cugat Mèdia

Han participat Pere Soler, Francesc Duch, Núria Gibert, Cristina Paraira i Sergio Blázquez


  • Comparteix:

Els representants dels partits polítics al plató de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

Els representants dels partits polítics al plató de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

La proposta de l'equip de govern d'incrementar l'IBI un 2,9% per fer front a la previsió de despesa i d'inversió ha centrat la tertúlia política d'aquest dimecres a Cugat Mèdia. Els partits de l'oposició -Junts per Sant Cugat i Ciutadans- han estat molt crítics i han contraposat les seves idees amb ERC-MES, el PSC i la CUP-PC. L'espai es pot seguir cada dimecres a partir d'un quart de deu del matí a través del 91.5 FM i al web de Cugat.cat.

ESCOLTA-HO

Què han dit els tertulians?

Pere Soler (PSC)

Pere Soler (PSC)

'Creiem que per tenir uns pressupostos equilibrats s'havia de fer un retoc en l'IBI. És una decisió que s'ha pres amb molta reflexió. La repercussió s'estima entre 20 i 30 euros anuals de més'.


Francesc Duch (ERC-MES)

Francesc Duch (ERC-MES)

'Estem parlant d'una pujada molt relativa que és perfectament suoportable que el govern necessita per mantenir el nombre de treballadors de l'Ajuntament i aquest pas és fonamental per tirar mesures endavant'.


Núria Gibert (CUP-PC)

Núria Gibert (CUP-PC)

'La pujada de l'IBI significa un cafè al mes per rebut, no per persona, i això ens permetrà millorar els serveis que ofereix l'Ajuntament. Ens ajudarà a fer polítiques públiques contra l'especulació'.


Cristina Paraira (Junts per Sant Cugat)

Cristina Paraira (Junts per Sant Cugat)

'Vam posar al nostre programa que no apujaríem els impostos. Vam fer una contenció de contractació de personal a l'Ajuntament. Caldrà veure si la ciutadania veu aquestes millores que diuen hi haurà'.


Sergio Blázquez (Cs)

Sergio Blázquez (Cs)

'La pujada de l'IBI no crec que estigui justificada. Si amb l'IBI més car de tot Catalunya no som capaços de gestionar la ciutat hi ha un problema. A sobre ara hi ha un altre impost de l'AMB'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.