Controls policials a partir d'aquest dijous al camí que porta a l'Avenç per disminuir la velocitat

L'Ajuntament vol 'reforçar la seguretat dels vianants i reduir el risc d'accident' a la via


  • Comparteix:

El camí del Crist Treballador / Foto: Ajuntament

El camí del Crist Treballador / Foto: Ajuntament

El límit de 20 quilòmetres per hora màxims al camí del Crist Treballador es garantirà a partir d'aquest dijous amb controls policials. Ho ha anunciat a les xarxes socials l'Ajuntament, que assegura que la mesura s'aplica per 'reforçar la seguretat dels vianants i reduir el risc d'accident' en aquesta via, que connecta la Rabassada amb l'escola l'Avenç i el Club Tennis Natació. A la piulada el consistori anuncia que properament es donarà a conèixer quan comencen les obres i quines mesures s'apliquen per millorar la seguretat.

El missatge de l'executiu arriba després que l'alcaldessa constatés les queixes dels usuaris de la via, traslladades al ple de setembre pel portaveu de Cs, Aldo Ciprian. Es tracta d'un camí que no es pot asfaltar perquè pertany al Parc Natural de Collserola. Per això, l'equip de govern va optar per compactar el terra, una mesura que finalment no ha donat els resultats desitjats.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.