Un centenar de persones posa sobre la taula les properes accions de protesta contra la sentència del procés

Durant la trobada han sorgit propostes com treure diners dels bancs, ocupar la delegació local d'Hisenda i fer una manifestació unitària


  • Comparteix:

Un centenar de persones s'ha reunit a la plaça de l'U d'Octubre / Foto: Cugat Mèdia

Un centenar de persones s'ha reunit a la plaça de l'U d'Octubre / Foto: Cugat Mèdia

Un centenar de persones s'ha reunit aquest dimecres a la plaça de l'U d'Octubre per posar sobre la taula les properes accions de protesta contra la sentència del procés. En una trobada popular que s'ha celebrat simultàniament a les places de municipis d'arreu del país, han sorgit propostes com treure els diners dels bancs i realitzar una manifestació unitària i reivindicativa a la ciutat similar a la que es va produir el dia que es va fer pública la sentència.

En aquest sentit, el coordinador de la secció local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Xavier Palet, ha destacat que caldrà veure quines mobilitzacions s'organitzen a nivell de país i quina pot ser la participació de Sant Cugat. En clau local, Palet ha proposat ocupar la delegació local d'Hisenda i tallar l'avinguda de Rius i Taulet.

D'altra banda, el tresorer de l'ANC, Artur Royo, ha reclamat que, si finalment s'organitza una nova manifestació, s'exigeixi la ruptura de l'actual pacte entre Esquerra, la CUP i el PSC ja que és 'impresentable que hi hagi senyors del 155 que ens estan pegant' al govern.

Tot plegat, en una trobada que té com a objectiu enfortir la xarxa independentista de Sant Cugat per treballar col·lectivament les noves propostes que es duran a terme a la ciutat.




Artur Royo

És impresentable que hi hagi el PSC, senyors del 155, senyors que ens estan pegant, i no passa res. Sembla que acceptem que el PSC és un partit catalanista o català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.