Sant Cugat, entre els 814 ajuntaments catalans que han mostrat el seu rebuig a la sentència

L'alcaldessa de la ciutat i el president de l'EMD de Valldoreix han assistit a l'acte d'aquest dissabte a la Generalitat


  • Comparteix:

Mireia Ingla, entre els alcaldes i alcaldesses que han assistit a la Generalitat / Font: ERC Sant Cugat

Mireia Ingla, entre els alcaldes i alcaldesses que han assistit a la Generalitat / Font: ERC Sant Cugat

839 ens locals catalans, entre ells l'Ajuntament de Sant Cugat i l'EMD de Valldoreix, han entregat aquest dissabte al president de la Generalitat, Quim Torra, les mocions aprovades en plens extraordinaris als municipis contra la sentència del procés. L'alcaldessa, Mireia Ingla, i el president de l'EMD, Josep Puig, han assistit juntament amb 700 batlles més a aquest lliurament que ha tingut lloc a la Galeria Gòtica del Palau de la Generalitat.

El text va ser promogut per l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l'Associació Catalana de Municipis (ACM), que van cridar a participar en aquesta trobada per als alcaldes i alcaldesses de Catalunya per a lliurar al president Torra les mocions aprovades i signades. Tant al consistori com a l'EMD es va aprovar el document en plens extraordinaris.

En declaracions a Cugat Mèdia, l'alcaldessa, Mireia Ingla, ha explicat que ha portat a la Generalitat la moció que es va aprovar al consistori 'per fer saber' que aquest és 'el posicionament de Sant Cugat' i per 'exigir' que es preservin 'els drets i les llibertats de tothom'.

A l'entrega de les mocions aprovades també ha assistit el vicepresident, Pere Aragonès; i el president del Parlament, Roger Torrent. L'acte al Palau de la Generalitat ha acabat amb el Cant dels Segadors.


Mireia Ingla

Com alcaldessa he portat al Palau de la Generalitat la moció per fer saber que aquest és el nostre posicionament des de Sant Cugat. I per exigir que sempre cal seure i parlar i preservar sobretot els drets i les llibertats de tothom.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.