Segona jornada consecutiva de tall al trànsit per part del CDR

Una trentena de manifestants ha aturat el trànsit al carrer de Francesc Moragas a l'alçada dels Quatre Cantons durant 45 minuts

Cua de cotxes al carrer de Francesc Moragas / Foto: Cugat Mèdia

Política

Publicat el 30/oct/19 per Pau Vázquez

El CDR de Sant Cugat ha complert la seva promesa. Aquest dimarts el col·lectiu va decidir en assemblea que cada dia hi hauria 'talls a la normalitat' i així ho ha fet. Una trentena de persones ha tallat aquest dimecres durant 45 minuts el carrer de Francesc Moragas a l'alçada del pas de zebra de Quatre Cantons. Els manifestants han portat dues pancartes: en una s'hi podia llegir 'Tall diari llibertat', i a l'altra, 'Prou repressió. Buch dimissió'. Precisament, la proclama reclamant la dimissió del conseller de l'Interior de la Generalitat ha estat una de les més escoltades durant el tall.

Durant la protesta, s'han viscut alguns moments de tensió quan alguns conductors han baixat dels seus vehicles per intentar convèncer als manifestants que dissolguessin el tall.



Tot i la insistència dels conductors i l'arribada dels Mossos d'Esquadra, que han intentat parlar amb algun representant del CDR mitja hora després de l'inici del tall, els manifestants han mantingut la protesta fins a dos quarts de nou del vespre.



Finalment, el CDR ha desconvocat el tall i ha anunciat pel seu canal de Telegram que aquest dijous tornaran a 'tallar amb la normalitat'.