El tribut metropolità torna al ple municipal

Consulta què debatran avui els grups municipals al ple


  • Comparteix:

Pots seguir el ple amb Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

Pots seguir el ple amb Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

Els grups municipals s'hauran de posicionar aquest dilluns sobre el tribut metropolità. Ho faran al ple municipal arran d'una moció de Junts per Sant Cugat que busca que l'Ajuntament demani via judicial la suspensió d'aquest tribut, que es va començar a cobrar a l'octubre. A més, Cs proposa dues mocions sobre l'accés a la pensió de viduïtat i el reconeixement dels celíacs. El ple municipal també s'afegirà als manifestos del Dia Universal dels Drets dels Infants i del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones.


Declaracions de la Junta de portaveus
- Manifest del 25-N. Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones 2019
- Moció institucional per a l'adhesió al manifest del Consell Nacional d'Infants i d'Adolescents de Catalunya amb motiu del Dia Universal dels Drets dels Infants.

Mocions dels grups municipals
- Moció del grup municipal de Junts per Sant Cugat sobre el tribut metropolità.
- Moció del grup municipal de Ciutadans per a la defensa de la igualtat de tracte entre les parelles de fet i els matrimonis en l'accés a la pensió de viduïtat.
- Moció del grup municipal de Ciutadans pel reconeixement, ajuts i benestar social de les persones afectades per la malaltia celíaca.

A més, el ple abordarà el canvi a dedicació exclusiva de les retribucions de la tinenta d'alcaldia de Cultura, Educació, Esports i Joventut, Esther Madrona; diverses modificacions pressupostàries i la proposta de designació dels representants de l'Ajuntament al consorci de La Unió Santcugatenca.

La sessió comença a les quatre de la tarda a la sala de plens de l'ajuntament i es pot seguir en directe a Cugat.cat i a Facebook. A les vuit del vespre tindrà lloc l'audiència pública.



  • Comparteix:

COMENTARIS

El peatge del pacte de la vergonya ERC+psc+CUP a Sant Cugat del Vallès,es el cobrament del nou impost metropolità (AMB), entitat presidida per el sociata Antonio Balmon, ERC i CUP, heu venut Sant Cugat del Vallès als sociates

Pere Ferrer Morelllo. Enviat el 18/nov/19


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.