Les discrepàncies entre CiU i ERC sobre el Quart Cinturó i Can Busquets no afectaran el pacte de govern


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder, diu que el diàleg i l'honestedat cohesionen l'equip de govern

L'alcalde, Lluís Recoder, diu que el diàleg i l'honestedat cohesionen l'equip de govern

El pacte de govern municipal entre CiU i ERC gaudeix de bona salut, després de la crisi de confiança viscuda ara fa unes setmanes. Aquesta és l'opinió de l'alcalde, Lluís Recoder, que ha assegurat que el govern de la ciutat està cohesionat i sap resoldre les seves discrepàncies puntuals amb diàleg i honestedat. Recoder ha afegit també que discrepàncies per temes supralocals, com el Quart Cinturó, no posen en perill aquest acord de govern.

Ni el Quart Cinturó ni Can Busquets posaran en perill la salut del pacte de govern signat entre CiU i ERC. Així ho ha dit l'alcalde, Lluís Recoder, que considera que ni els temes supralocals, com l'autovia orbital, ni aquells que no s'inclouen dins l'acord de govern, com la urbanització a un sector de Can Busquets -i sobre els quals convergents i republicans mantenen posicions enfrontades- afectaran les relacions entre els dos socis de govern.

Recoder assegura que, al marge de les discrepàncies puntuals, la salut del pacte és 'bona', i destaca que un dels seus punts forts és la cohesió de l'equip de govern.

Lluís Recoder

Intentem que les accions de l'equip de govern siguin de tot l'equip de govern. Ho aconseguim a base de diàleg i treball honest. I quan s'ha produït una crisi de confiança, l'hem reconduït parlant.


L'alcalde afegeix que és normal que les dues forces polítiques discrepin en algunes ocasions, i tinguin posicions diferents sobre qüestions com la necessitat del Quart Cinturó, ja que es tracta de dues formacions diferents amb línies polítiques diferenciades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.