Els partits polítics debaten a Cugat Mèdia sobre el tribut metropolità

Han participat Carles Brugarolas, Francesc Carol, Pere Soler i Marco Simarro


  • Comparteix:

El nou tribut metropolità i les queixes que ha suscitat entre alguns veïns que han mostrar el seu enuig en el darrer ple municipal ha centrat la tertúlia política de Cugat Mèdia. El govern (ERC-MES, PSC i CUP-PC) s'ha trobat amb l'oposició frontal del representant de Junts Per Sant Cugat. L'espai es pot seguir cada dimecres a partir d'un quart de deu del matí a través del 91.5 FM i al web de Cugat.cat. Cap representant de Cs ha participat en l'espai d'aquest dimecres.

Què han dit els tertulians?

Carles Brugarolas (Junts per Sant Cugat)

Carles Brugarolas (Junts per Sant Cugat)

'El que hem vingut a explicar és que els serveis públics s'han de pagar, però creiem que amb el nou tribut metropolità hi ha defectes tècnics. No compleix els principis bàsics de la fiscalitat'.


Francesc Carol (ERC-MES)

Francesc Carol (ERC-MES)

'És un tribut de l'AMB i, per tant, no és l'Ajuntament qui decideix què es paga. Hi ha una sèrie de beneficis també, més enllà de només de pagar el tribut. Cal una comunicació clara perquè la gent ho entengui'.


Pere Soler (PSC)

Pere Soler (PSC)

'No hi ha errors de càlcul perquè els tècnics de l'Ajuntament no ho han fet malament i, per tant, sinó diríem que ho fan malament ells. El problema de Sant Cugat està en el valor cadastral. És molt residencial'.


Marco Simarro (CUP-PC)

Marco Simarro (CUP-PC)

'Tot i que el tribut és metropolità, ens hem de comprometre a ser més pedagògics. No cal fer preguntes com: 'per què haig de pagar això si no ho faig servir'?' Els impostos han d'existir per tirar endavant'



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.