Les famílies de La Mirada, 'més preocupades' i 'indignades' amb l'administració

Després de la reunió amb Ajuntament i Educació, lamenten la manca de compromisos per tancar un calendari


  • Comparteix:

Imatge dels mòduls previstos a la Mirada / Foto: Cugat Mèdia

Imatge dels mòduls previstos a la Mirada / Foto: Cugat Mèdia

Les famílies de l'escola La Mirada han sortit més preocupades després de la reunió amb administracions d'aquest dimarts. Asseguren que no tenen cap compromís, tal com demanaven, de l'Ajuntament i d'Educació, per tancar un calendari tant per al nou edifici com per a l'ampliació i adequació de l'actual centre, més enllà de la construcció d'uns nous mòduls que es construiran a l'aparcament del costat i estaran habilitats per al curs vinent, el 2020-2021.

El membre de la junta de l'AFA de La Mirada Marc Gilabert ha assegurat que agraeixen 'les bones voluntats' i les explicacions, però no accepten els terminis i la falta de concreció. Com ja van exigir al ple municipal aquest dilluns, reclamen l'habilitació de l'escola provisional, ja que la construcció del nou edifici 'sembla que va per llarg', després que s'hagués de desplaçar 70 metres de la ubicació inicialment prevista per llei. Estan pendents de la requalificació de part del bosc de Volpelleres, on s'ha de situar ara l'edifici.

Tampoc no saben si tindran pati asfaltat ni cobert, i assumeixen que no hi haurà un gimnàs ni una cuina propis. Com que es tracta d'una escola 'provisional', explica Gilabert, no tenen una legislació que 'estableixi uns mínims' obligatoris per a l'equipament. Els nous mòduls, assegura, són 'una solució a correcuita per apaivagar el nostre enuig'.

'La reunió no ens ha calmat, al contrari, ens ha preocupat més', sentencia Gilabert, que ha assegurat que seguiran reclamant 'una proposta amb cara i ulls' tant per al projecte de les noves instal·lacions com per solucionar les mancances de l'actual centre.


Marc Gilabert

No tenim cap garantia de quan trigarà, de quin calendari tenim. Prometen molt però no diuen res.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.