Les crítiques de la Plataforma TM al Tribut Metropolità arriben al ple municipal

L'entitat demana que el consistori defensi els interessos de Sant Cugat per sobre dels de l'AMB


  • Comparteix:

Mireia Sanjuan, representant de la recentment constituïda Plataforma TM, ha instat el govern municipal a defensar els interessos de la ciutadania pel que fa al pagament del tribut metropolità. A l'audiència pública del ple ha demanat que el consistori defensi els interessos de la ciutat per sobre dels de l'AMB, administració que cobra l'impost. Sanjuan també ha carregat contra Junts per Sant Cugat per, durant el mandat passat, 'no haver parlat del tribut' i ho atribueix a la proximitat amb les eleccions.

Sanjuan ha demanat que els grups municipals es posicionessin. Així, Aldo Ciprian, de Cs, ha refermat el posicionament del seu grup contra el tribut, mentre que el regidor de Junts Carles Brugarolas ha defensat la gestió que va fer l'equip de govern del mandat passat. De la seva banda, el primer tinent d'alcaldia, Pere Soler, ha defensat la gestió de l'actual executiu i ha insistit en els beneficis que, en forma de serveis, arriben a la ciutadania per pagar aquest impost.

Des de la Plataforma TM han demanat a l'executiu que es faci una auditoria externa per conèixer el pla d'inversions i la carta de serveis derivades del pagament del tribut metropolità. També han instat el govern a fer una consulta a la ciutadania perquè aquesta expressi si vol formar part o no de la tarifa plana metropolitana de transport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.