El PP considera que l'equip de govern gasta molts diners en estudis però que no fa accions reals


  • Comparteix:

Els populars creuen que pertoca a CiU i ERC decidir si reinstauren o no la taxa d'escombraries

Els populars creuen que pertoca a CiU i ERC decidir si reinstauren o no la taxa d'escombraries

El Partit Popular de Sant Cugat fa un balanç negatiu de l'acció de govern d'aquest any 2004 a la nostra ciutat. Segons els populars, s'han gastat molts diners en estudis i projectes que no s'han concretat en accions reals. Des d'aquesta formació consideren a més que no hi ha una bona sintonia entre els socis de l'equip de govern, tal i com s'ha posat de manifest, diuen, en diferents ocasions i votacions en el ple.

Coincidint amb aquestes festes, el Partit Popular de Sant Cugat ha aprofitat per fer un balanç de l'acció del govern municipal durant aquest any 2004, i les conclusions que n'extreuen no són massa positives.

Entre d'altres coses, aquesta formació considera que durant aquests mesos s'han gastat molts diners en estudis i projectes, però que tot això no s'ha vist traduït en accions reals i concretes. Un exemple ha estat el de l'Agenda 21, que segons la portaveu popular, Berta Rodríguez, està sortint molt cara als ciutadans del municipi.

Berta Rodríguez

No s'ha concretat res.Aquesta Agenda 21 ens està costant més diners que la plaça del Coll. No es poden fer moltes promeses i estudis i de concreció, res.


Els populars han estat especialment crítics amb l'àrea de Medi Ambient, i també amb el que consideren una mala relació entre els socis de l'equip de govern. Des del PP afirmen que, tot i ser normal que existeixin divergències entre CiU i ERC, no es pot arribar a situacions com la del ple extraordinari de pressupostos, en que les dues formacions van votar diferent sobre la conveniència de debatre en aquella sessió el Pla d'Acció Municipal, i que segons els populars, va 'deixar en ridícul' la figura de l'alcalde.

D'altra banda, Berta Rodríguez ha demanat a l'equip de govern que prengui decisions, siguin populars o no, ja que aquesta és la feina que els hi pertoca. La portaveu del PP es referia així al debat sobre la possible reinstauració de la taxa de sanejament, que ells continuen considerant que no hauria d'aplicar-se.

Berta Rodríguez

Quan s'han de prendre decisions impopulars ens conviden a tots,però quan són decisions populars, ens donen una patada. Correspon a CiU i ERC prendre aquesta decisió.


Des de la secció local del PP també consideren que l'equip de govern no pot deixar passar més temps amb el tema de Can Busquets i la modificació del PGM i de la Floresta i que, per tant, ha de trobar una solució per resoldre qüestions com la legalització de les vivendes fora d'ordenació, i portar-la al ple per la seva aprovació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.