Sant Cugat tindrà un poliesportiu nou

L'equip de govern el projecta a l'àmbit de l'avinguda de Roquetes


  • Comparteix:

Sant Cugat ampliarà les seves instal·lacions esportives amb un nou poliesportiu. La intenció de l'equip de govern és ubicar-lo a uns terrenys municipals en l'àmbit de l'avinguda de Roquetes, gairebé a tocar del terme municipal de Cerdanyola. La nova zona esportiva municipal es planteja com a pistes cobertes que han de donar resposta a les demandes de més espais esportius, entre elles les de la rítmica i el bàsquet.

Segons ha avançat a Cugat Mèdia el tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà, Francesc Duch, ara mateix s'estan efectuant els estudis previs per veure la viabilitat de l'operació i definir la ubicació definitiva de l'equipament. El govern, però, vol un nou poliesportiu i el vol a la zona Centre Est.

La ubicació que té ara mateix més punts és la d'uns terrenys municipals a la zona de l'avinguda de Roquetes, que a més ja tenen la qualificació per a equipaments esportius. Si els estudis de viabilitat donen el vistiplau final, aquest espai acollirà una nova zona esportiva municipal, que, segons Duch, imaginen com 'una zona poliesportiva, polivalent, però amb unes dimensions suficients' com per poder albergar la rítmica, però també el bàsquet o el volei. És a dir, un equipament 'd'una mida important' amb pistes cobertes.

La intenció de l'equip de govern és que aquest nou poliesportiu estigui enllestit aquest mandat, tot i que encara s'ha de veure si es farà per fases.




Francesc Duch

Tenim un requeriment important d'espais esportius. Estem pensant en una nova zona esportiva municipal que tindria una mida important.

Francesc Duch

Imaginem una zona poliesportiva, polivalent, amb les dimensions suficients per poder albergar pistes de ritmina o altres esports com el bàsquet o el volei. Pistes cobertes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.