El Grup d'Entitats de la Família rebutja els matrimonis i adpocions per part de parelles del mateix sexe


  • Comparteix:

El col·lectiu recolza la postura de Lluís Recoder, que va votar en contra d'aquestes adopcions al Parlament, i qualifica la moció del PSC d'oportunista

El col·lectiu recolza la postura de Lluís Recoder, que va votar en contra d'aquestes adopcions al Parlament, i qualifica la moció del PSC d'oportunista

El Grup d'Entitats Catalanes de la Família ha expressat el seu suport a l'alcalde i parlamentari de CiU, Lluís Recoder, per la seva postura contrària a l'adopció per part de parelles del mateix sexe, que va manifestar al Parlament de Catalunya. El col·lectiu qualifica d'oportunista la moció presentada pel PSC en l'últim ple i considera que només pretenia desgastar personalment la figura política de Lluís Recoder.

Després que el ple municipal tombés, amb els vots de CiU i PP, una moció presentada pel grup socialista per donar suport a les reformes legislatives destinades a regular els matrimonis i les adopcions per part de parelles homosexuals, la secció local del Grup d'Entitats Catalanes de la Família ha expressat el seu suport a la postura de Lluís Recoder, que en la seva qualitat de parlamentari de CiU va votar en contra de l'adopció per part de parelles del mateix sexe.

El Grup es felicita per la postura 'ferma' de Recoder davant del que qualifiquen de 'pressió pro-gay' i afegeix que la moció presentada pel PSC era 'oportunista' i només perseguia erosionar la figura política de Recoder. Escoltem un dels membres del col·lectiu a Sant Cugat, Josep Manuel Prats.

Josep Manuel Prats

Aquest tema no s'ha de debatre necessàriament al ple, hi ha altres fòrums com el Parlament o el Congrés. Per això creiem que és una moció oportunista i de desgast personal del senyor Recoder.


El Grup d'Entitats Catalanes de la Família manté que el matrimoni s'ha de limitar a les unions estables entre un home i una dona, i que el dret d'adopció s'ha de restringir a aquesta fórmula. Per això, el col·lectiu dóna suport a la recollida de signatures que s'està realitzant a nivell estatal per promoure una reforma del Codi Civil. Josep Manuel Prats.

Josep Manuel Prats

El matrimoni ha d'estar format per un home i una dona. Donem suport a una ILP per modificar el Codi Civil per tal que el matrimoni sigui només entre home i dona i l'adopció sigui un dret dels matrimonis.


Des d'aquest col·lectiu lamenten la polarització partidista que s'ha fet d'aquest tema, i afegeixen que no és una qüestió que divideixi als partits de dreta i als d'esquerra. Malgrat això, el Grup d'Entitats de la Família fa una crida perquè els ciutadans de Sant Cugat recordin, en les properes eleccions, les posicions que ha defensat cada formació en l'últim ple municipal i ha demanat que no es doni el vot a aquells partits que 'erosionen la família'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.