El veïnat ja escalfa motors per a la inauguració de la nova avinguda Cerdanyola

Una comissió del consell de barri es cuidarà d'organitzar l'estrena oficial de la vianantització


  • Comparteix:

L'avinguda de Cerdanyola, una nova via vianantizada de Sant Cugat / Foto: Ajuntament

L'avinguda de Cerdanyola, una nova via vianantizada de Sant Cugat / Foto: Ajuntament

La nova avinguda de Cerdanyola ja és una realitat. La vianantització ja està enllestida i ara només falta que la ciutat li doni la benvinguda. Per això, el consell de barri de Centre Est ja ha creat una comissió per organitzar la inauguració d'aquest espai renovat. Des de l'Associació de Comerciants del Barri del Monestir, Toni Gual ha subratllat la necessitat que la inauguració es faci el més aviat possible 'perquè la gent torni a confiar' en el comerç de la zona, després del període d'obres, el qual considera que ha estat 'nefast'.

La comissió haurà de decidir si la inauguració es fa separada de la dels nous Jardins del Vallès. Està previst que les obres de l'amfiteatre d'aquest espai acabin a finals de mes. Només faltarà enllestir un espai de joc infantil en aquest nou espai.

Comiat
La sessió del consell de barri de Centre Est d'aquest dimarts -que ha estrenat emplaçament, al Xalet Negre- ha estat l'última que ha tingut la participació de les associacions de veïns de Can Barata i de Volpelleres. A partir de la propera convocatòria, amb la redistribució territorial ja aplicada, aquestes dues entitats formaran part del consell de barri de Centre Oest.

La sessió ha tingut lloc al Xalet Negre / Foto: Cugat Mèdia
La sessió ha tingut lloc al Xalet Negre / Foto: Cugat Mèdia



Toni Gual

Les obres ha estat nefastes per als comerços. Us demano que la inauguració s'avanci. Necessitem que la gent torni a confiar en el barri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.