Arran dona a conèixer els candidats a ser Botifler de l'Any

Pep Tugues, ERC, Cs i Ignacio Garriga, nominats als premis que reparteix l'organització juvenil


  • Comparteix:

El cartell del certamen / Foto: Arran Sant Cugat

El cartell del certamen / Foto: Arran Sant Cugat

L'organització juvenil Arran ja ha donat a conèixer qui són els seus candidats al premi Botifler de l'any. Són el director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, ERC Sant Cugat, el grup municipal de Cs i el portaveu de l'executiva nacional de Vox, el diputat al Congrés espanyol Ignacio Garriga. A través de les xarxes socials es poden fer les votacions, que enguany també tenen un premi especial, 'de consolació', que s'otorga a Junts per Sant Cugat.

En una piulada a Twitter, la formació ha publicat les nominacions. A Pep Tugues, per 'explotador i masclista', a ERC Sant Cugat per 'hipòcrites', a Cs Sant Cugat per 'teatreros i mentiders' i a Ignacio Garriga per 'tota una trajectòria'. En el cas del premi especial a Junts per Sant Cugat, Arran l'entrega una vegada el partit hagi abandonat el govern després de 32 anys 'd'idíl·lica ciutat convergent'. Un canvi que, asseguren, 'porten fatal' i que a més ha deixat 'un llegat que es trigarà anys a esborrar'.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.