Eloi Rovira dimiteix com a president del PDeCAT a Sant Cugat

Lola Mata assumeix la presidència de la junta gestora que s'encarregarà d'administrar el partit fins que es convoquin noves eleccions


  • Comparteix:

Eloi Rovira, en una imatge d'arxiu / Foto: Cugat mèdia

Eloi Rovira, en una imatge d'arxiu / Foto: Cugat mèdia

Eloi Rovira ha deixat de ser aquest dijous president del PDeCAT a Sant Cugat. L'exregidor d'Esports ha presentat la seva dimissió, per motius personals i de compatibilitat laboral, que s'ha fet efectiva en una junta extraordinària local que també ha servit per constituir la junta gestora que s'encarregarà de gestionar el partit mentre no es convoquin eleccions. Rovira era president dels postconvergents a la ciutat des de l'any 2016.

Rovira ha explicat a Cugat Mèdia que ha decidit presentar la renúncia per un canvi en la seva situació laboral, que fa difícil compatibilitzar una responsabilitat tan 'important' com la presidència del partit a nivell local. Per això, ha decidit fer 'un pas al costat' perquè siguin altres persones les que liderin el partit per poder centrar-se en les seves responsabilitats actuals al món laboral, al grup municipal i a la seva vida esportiva.
El PDeCAT tindrà una junta gestora temporal / Foto: PDeCAT
El PDeCAT tindrà una junta gestora temporal / Foto: PDeCAT

El conseller nacional i membre de l'executiu del partit al Vallès Occidental Salvador Masip, el també membre del Consell Nacional David Miralles, la regidora santcugatenca Cristina Paraira, la vocal de l'EMD Elena Degollada, el membre de la junta sortint Joan Soler i Lola Mata, que en serà la presidenta, formen aquesta junta gestora.


Eloi Rovira

Se m'ha complicat compaginar la feina, la responsabilitat de regidor, la vida esportiva i la conciliació familiar amb una responsabilitat com aquesta. Fins ara ho podia portar amb més facilitat i ara es fa més complicat. Per això he decidit renunciar perquè algú pugui liderar el projecte i dedicar-li el temps que es mereix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.