El teixit municipalista d'ERC se cita a Sant Cugat

Sant Cugat ha acollit la Trobada de Grans Ciutats de Catalunya, amb la participació d'alcaldes i regidors d'arreu del país


  • Comparteix:

Alcaldes i regidors d'ERC d'arreu del país s'han trobat aquest divendres al Centro Popular Andaluz (CPA) en la Trobada de Grans Ciutats de Catalunya. Ha estat un acte on els municipis han pogut posar en comú les seves problemàtiques per cercar solucions comunes. Un treball que, tal com ha explicat l'alcaldessa, Mireia Ingla, també es pot extrapolar a l'àmbit nacional 'en un moment important com l'actual', en referència a l'aprovació dels pressupostos.

La trobada també ha comptat amb la participació de la portaveu i secretària general adjunta del partit, Marta Vilalta. Preguntada sobre la imminent convocatòria d'eleccions catalanes, la republicana ha subratllat que l'agrupació es prepara per ser 'la millor eina al servei de la ciutadania i també per construir la república'.

La convocatòria ha aplegat regidors de tots els territoris i ha tingut l'assistència plena dels membres del grup municipal de Sant Cugat.




Mireia Ingla

Ens trobem per fer aquesta feina de compartir, perquè hi ha problemàtiques comunes a tots els municipis, però també es pot traslladar al país.

Marta Vilalta

Davant de qualsevol convocatòria electoral continuarem preparant-nos per fer l'ERC la millor eina al servei de la ciutadania, però també per fer la República catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.