L'Ajuntament vol un consultori amb servei d'infermeria al barri del Monestir

La proposta forma part del Pla Estratègic del Monestir-Sant Francesc 2017-2023


  • Comparteix:

Un infermer administrant una vacuna / Foto: ACN

Un infermer administrant una vacuna / Foto: ACN

L'Ajuntament vol que es posi en marxa l'obertura d'un consultori amb servei d'infermeria al centre de Sant Cugat. En concret, l'espai s'ubicarà al barri del Monestir-Sant Francesc i vol 'garantir el benestar' ciutadà. Així s'ha aprovat aquest dilluns al ple de febrer a partir d'una moció institucional, original de Junts per Sant Cugat. El consistori es posa mans a l'obra per fer realitat aquest projecte aprovat en el Pla Estratègic del barri del Monestir-Sant Francesc 2017-2023.

ESCOLTA-HO

L'obertura d'aquest consultori especialitzat tindria com a objectiu principal 'garantir el benestar' de la ciutadania santcugatenca, 'millorar l'accés als serveis existencials bàsics' i evitar el desplaçament de la gent gran del barri del Monestir fins al CAP de la Mina.

La regidora de Junts, Núria Fernández, ha llegit els acords d'aquesta moció que demana el treball conjunt de l'Ajuntament amb la conselleria de Salut per tirar endavant aquest projecte així com trobar 'la millor ubicació possible' per a aquest ambulatori.


Núria Fernández

Treballar amb la conselleria de Salut l'obertura d'una consultori al barri del Monestir amb servei d'infermeria i medicina general que millori l'accés als serveis existencials bàsics de la població del barri i eviti els desplaçaments de la gent gran al CAP de Sant Cugat. Que l'Ajuntament determini, en el marc del Consell de Barri i tenint en compte el pla d'equipament, la millor ubicació possible per aquest ambulantori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.