La masia de Can Rabella serà un nou centre públic d'emprenedoria i atenció a l'empresa

El govern tancarà a finals d'any el BeBusiness Vita de Ca n'Ametller perquè és 'insostenible econòmicament'


  • Comparteix:

L'Ajuntament crearà un nou centre d'atenció a l'empresa i l'emprenedoria a la masia de Can Rabella, situada a la zona de Can Mates, prop de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) de Mira-sol. Ho ha anunciat en una entrevista a Cugat Mèdia la tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica i Empresa, Elena Vila, que també ha explicat que a finals d'aquest any tancaran el BeBusiness Vita de Ca n'Ametller, perquè és 'insostenible econòmicament'.

Vila ja va avançar a l'agost a aquest mateix mitjà que el nou govern tenia la intenció de 'replantejar' el BeBusiness i que canviaria d'ubicació, però no va definir on se situaria el nou centre. Un nou servei que previsiblement no estarà disponible fins a finals d'aquest mandat per la necessària rehabilitació i reforma de l'equipament i que té l'objectiu d'assistir empreses i petits emprenedors i emprenedores i vehicular 'el talent de la ciutat'. Un espai públic on es trobin el teixit empresarial, les universitats i els centres educatius, l'administració pública i la ciutadania per treballar conjuntament.

Ara mateix s'està dissenyant aquest espai 'de manera consensuada amb el teixit empresarial' i, abans que arribi a ser una realitat, el govern habilitarà un espai municipal provisional, encara per definir, per fer una prova pilot mentre es reforma la masia de Can Rabella.

La tinenta d'alcaldia ha defensat que Sant Cugat és una ciutat 'emprenedora, amb talent' i 'amb l'ecosistema ideal per al desenvolupament econòmic'. Un desenvolupament que 'ha d'anar de la mà', també, del progrés social. Segons ha explicat Vila, Sant Cugat compta amb unes 3.500 empreses que generen prop de 65.000 llocs de treball.




Elena Vila

Un dels grans reptes que tenim és la creació d'un centre d'atenció a l'empresa, d'emprenedoria, innovació social i creació d'idees, per vehicular tot el talent que hi ha la ciutat, donar suport al petit emprenedor i emprenedora i acollir iniciatives empresarials.

Elena Vila

El BeBusiness Vita a finals d'any, ja ho hem anunciat a les persones que diposen d'un espai d'allà, el tancarem perquè és insostenible econòmicament. Per això volem fer un nou centre públic que serà a la masia de Can Rabella.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.