Turu atribueix l'últimàtum d'ERC sobre el conveni econòmic a la seva 'tensió' per estar als dos equips de govern


  • Comparteix:

La presidenta de l'EMD diu que les negociacions van pel bon camí

La presidenta de l'EMD diu que les negociacions van pel bon camí

La presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, s'ha mostrat confiada que durant el mes de gener es podrà arribar a un acord amb Sant Cugat sobre la quantitat que l'Ajuntament ha de pagar a l'EMD per compensar el deute provocat per la congelació del conveni econòmic entre les dues administracions. Turu ha atribuït l'ultimàtum d'ERC a la 'tensió' que li provoca formar part dels dos equips de govern, i ha afegit que l'escenari actual de la negociació és bo.

Montse Turu ha explicat, en declaracions al magazín 'Barra Lliure' d'aquesta emissora, que les negociacions entre l'EMD i l'Ajuntament de Sant Cugat van pel bon camí i estan marcades per una relació cordial entre les dues administracions.

La presidenta de l'EMD assegura que s'ha marcat el mes de gener com a marge per arribar a un acord amb Sant Cugat sobre les quantitats a liquidar per compensar el deute històric provocat per la congelació, durant els últims anys, del conveni econòmic entre les dues administracions. L'escoltem.

Montse Turu

Vaig donar un marge de temps durant el mes de gener. És el temps que tenim per presentar recurs a la desestimació de les al·legacions de l'EMD als pressupostos de Sant Cugat.


En relació a l'últimàtum d'ERC, que va fixar el 31 de gener com a data límit per a la finalització de les negociacions entre l'Ajuntament i l'EMD, Montse Turu considera que respon a la 'tensió' i el 'nerviosisme' que provoca als republicans formar part dels dos equips de govern. Turu demana temps i tranquil·litat, i assegura que, de moment, les negociacions estan ben encarrilades.

Montse Turu

Jo crec que és degut a la tensió en que viu ERC, que està als dos governs. ERC està fent una bona tasca, però no ens hem de posar nerviosos. S'ha de donar temps al temps. L'escenari actual és bo.


Turu assegura que si finalment s'arriba a un acord amb Sant Cugat sobre les quantitats pendents a liquidar fins l'any 2004 i es consensua un nou conveni, que entraria en vigor a partir del 2006, l'EMD retirarà el contenciós que té interposat contra l'Ajuntament per la congelació de les transferències.

A l'espera de tenir una xifra definitiva, la presidenta de l'EMD ha avançat que el deute pendent de Sant Cugat amb Valldoreix podria ser d'entre 1'5 i 2 milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.