Junts per Sant Cugat envia un seguit de propostes a Mireia Ingla per fer front al coronavirus

Les propostes de Junts per Sant Cugat volen sumar a la lluita contra el coronavirus


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la regidora i portaveu de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny / Font: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de la regidora i portaveu de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny / Font: Cugat Mèdia

Junts per Sant Cugat ha entregat aquest dissabte una sèrie de propostes a l'alcaldessa, Mireia Ingla, que volen sumar i contribuir a pal·liar la lluita contra el coronavirus. El document fa propostes relacionades a l'àmbit de les persones, les infraestructures, l'economia, la seguretat i la informació. La regidora i portaveu de la formació poítica, Carmela Fortuny, ressalta que aquesta iniciativa vol sumar, com a càrrecs electes i servidors públics, tots els esforços que s'estan fent a la ciutat.

Els cinc àmbits sobre els que giren les propostes de Junts per Sant Cugat són el de les persones perquè es garanteixi l'acció preventiva en tots els col·lectius més vulnerables. El segon àmbit és el de les infraestructures per garantir que la ciutat estigui preparada, en tots els sentits, davant l'emergència.

En el capítol de seguretat es proposa la cohesió social com un autèntic antiviral. A l'àmbit econòmic, s'ha de mobilitzar la capacitat financera, un nou pressupost de l'Ajuntament i anul·lar determinats ingressos fiscals.

Finalment, a l'àmbit informatiu disposar de comunicacions clares, concises i útils, en situacions d'emergència. La regidora i portaveu de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny, ressalta que aquestes propostes volen sumar esforços amb l'equip de govern i la ciutadania.





Carmela Fortuny

La finalitat és sumar a tots els esforços que està fent l'equip de govern i la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.