Sant Cugat s'afegeix al manifest del municipalisme català per reclamar un confinament 'més estricte'

Demanen que tothom es quedi a casa excepte els treballadors de serveis essencials davant la crisi del coronavirus


  • Comparteix:

L'Ajuntament se suma al manifesta / Foto: Cugat Mèdia

L'Ajuntament se suma al manifesta / Foto: Cugat Mèdia

L'Ajuntament de Sant Cugat s'ha afegit al manifest unitari del municipalisme català #Aturemelcovid19 per reclamar al govern de l'Estat un confinament 'més estricte'. En el manifest demanen que tothom es quedi a casa excepte els treballadors de serveis essencials davant la crisi del coronavirus.

Davant la situació excepcional que està vivint Catalunya i bona part del món, l'Associació Catalana de Municipis (ACM), la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i l'Associació de Micropobles de Catalunya (AMC) han elaborat el manifest #Aturemelcovid19, amb la voluntat de transmetre un missatge d'unitat i reivindicació del món local davant de la pandèmia global, demanar un confinament efectiu, alhora que posa l'accent en les eines, recursos i decisions necessàries per salvar la salut de les persones, especialment les més vulnerables, les empreses i els pobles i ciutats de Catalunya.

El manifest, a banda de reclamar infraestructures sanitàries i ajuts als treballadors i famílies més necessitades, també demana un confinament més estricte per tal que tothom es quedi a casa amb l'excepció només d’aquelles persones que treballen en serveis establerts com a essencials, amb l'objectiu i prioritat de tallar de manera efectiva la cadena de transmissió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.