L'alcalde accidental demana que cap partit intenti capitalitzar les negociacions pel conveni econòmic de Valldoreix


  • Comparteix:

Recasens assegura que les negociacions estan ben encaminades i per això demana que ningú hi posi més pressió

Recasens assegura que les negociacions estan ben encaminades i per això demana que ningú hi posi més pressió

L'alcalde accidental, Joan Recasens, ha demanat prudència i que cap partit intenti capitalitzar la negociació entre l'Ajuntament i l'EMD pel que fa al conveni econòmic entre les dues administracions. Segons Recasens, les negociacions estan ben encaminades i cal treballar per arribar a un acord sense que ningú no hi posi més pressions. Recasens ha fet aquestes declaracions després que ERC hagi posat el 31de gener com a data límit per arribar a un acord.

Després de les declaracions fetes aquesta setmana per ERC, en que han donat de termini fins al 31 de gener per arribar a un acord sobre la quantitat que l'Ajuntament ha de liquidar a Valldoreix per corregir el deute històric provocat per la congelació del conveni en els últims anys, l'alcalde accidental, Joan Recasens, ha demanat paciència a totes les forces polítiques del consistori.

Recasens ha assegurat que hi ha una clara voluntat per part de les dues administracions d'arribar a un acord sobre aquest tema i per això ha fet una crida a la prudència.

Joan Recasens

Bona voluntat per part de Valldoreix i Sant Cugat hi és i les coses estan ben encaminades, però aquest és un tema que no és fàcil i cal demanar prudència.


Joan Recasens ha afegit que l'actuació d'ERC pot ser molt positiva, donat que formen part dels dos equips de govern, però ha recordat que aquest és un debat que han d'encapçalar l'alcalde, Lluís Recoder, i la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, i ha demanat a la resta de formacions que no intentin capitalitzar les negociacions.

Joan Recasens

Que ningú intenti capitalitzar-ho i que no es pressioni els actors principals que han de buscar la solució. Hem de tenir molta prudència i paciència i mirar de buscar solucions raonables.


L'alcalde accidental ha manifestat l'interès de les dues parts de poder resoldre el tema durant aquest mes de gener, però ha remarcat que les pressions no ajudaran a resoldre un problema que ja fa anys que s'arrossega.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.