Treball en temps de confinament: l'Ajuntament no s'atura

Els serveis municipals s'han adaptat a la situació d'alarma


Temes relacionats

Els telèfons que responen a les emergències i dubtes de la ciutadania (16/mar/20)

L'Ajuntament centralitza la prestació dels serveis socials a la Casa Mònaco (16/mar/20)


  • Comparteix:

Les administracions han de donar resposta als ciutadans i fer-ho en temps d'estat d'alarma i restriccions és més complicat. Tot i així, els serveis municipals de Sant Cugat s'han adaptat a la situació per continuar atenent els ciutadans. L'edifici consistorial s'ha practicament buidat, però els serveis continuen actius ja sigui a través de teletreball o de manera presencial. És el cas del 010 d'atenció a la ciutadania, dels serveis socials i de la branca política de l'Ajuntament.

Cugat Mèdia s'ha endinsat en aquesta part de l'Ajuntament que continua treballant tant a l'edifici de la plaça de la Vila, com a la Casa Mònaco i amb teletreball amb l'objectiu d'ensenyar com s'organitza aquests dies el consistori.

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha remarcat que encara que les dependències municipals estiguin tancades, l'Ajuntament continua treballant.

Aquest és el primer reportatge d'un cicle amb el qual Cugat Mèdia ha acompanyat altres serveis i col·lectius vitals i essencials aquests dies com són els cossos de seguretat, el manteniment de la ciutat, les farmàcies, els supermercats i les entitats assistencials.


Mireia Ingla

Les dependències municipals estan tancades però els serveis municipals continuen treballant, gràcies en part al treballadors i el teletreball. En aquesta casa ara mateix hi ha molt poca gent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.