El PSC enceta el cicle 'Converses socialistes' amb l'eurodiputat Javi López com a convidat

La formació inaugura un nou format a través d'Instagram per reflexionar sobre la crisi del coronavirus i les mesures que s'han d'aplicar


  • Comparteix:

Pere Soler i Javi López durant la conversa / Foto: Cugat Mèdia

Pere Soler i Javi López durant la conversa / Foto: Cugat Mèdia

El PSC de Sant Cugat ha encetat aquest dijous el cicle 'Converses socialistes' per tractar la crisi del coronavirus, els seus efectes i les polítiques que s'hauran d'aplicar per protegir l'economia i els col·lectius més vulnerables. A través d'un directe d'Instagram, el primer secretari del PSC, Pere Soler, ha conversat durant mitja hora amb l'eurodiputat socialista Javi López sobre les polítiques que s'estan aplicant des d'Europa per pal·liar els efectes de la covid-19 i la situació particular de Sant Cugat, entre d'altres.

En l'àmbit europeu, López ha explicat que no s'ha actuat amb celeritat ni rapidesa, sobretot quan els contagis a Itàlia i a l'Estat espanyol es van començar a disparar, ja que es considerava 'un problema de l'Europa del sud'. Ara, ha detallat l'eurodiputat socialista, la Comissió Europea 'comença a treballar' per coordinar una resposta a les conseqüències de la pandèmia. En aquest sentit, López ha reconegut que hi ha 'una discussió molt forta' entre els estats per decidir quin tipus de paquet econòmic s'ha de desenvolupar.

Per la seva banda, Soler ha explicat que des del consistori s'està treballant per aixoplugar la ciutadania que 'ho està passant malament i ja està veient com s'estan mermant els seus drets socials' i també preparant la recuperació per quan acabi la crisi sanitària amb una sèrie de mesures per ajudar al teixit productiu i a les entitats a tirar endavant.






Javi López

Quan la crisi estava a Itàlia i a Espanya ha donat la sensació que era una cosa que passava al sud d'Europa. Sembla que ara la Comissió Europea comença a fer un treball de coordinació.

Pere Soler

Estem treballant per aixoplugar la ciutadania que ho està passant malament i també estem preparant la recuperació per després de la crisi del coronavirus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.