Tens una pregunta per a l'alcaldessa? Mireia Ingla respon a Cugat Mèdia

Ingla contestarà les preguntes dels ciutadans dijous 16 d'abril


  • Comparteix:

El programa serà dijous 16 d'abril

El programa serà dijous 16 d'abril

Cugat Mèdia dedica el programa 'Línia directa amb l'alcaldessa' a què els ciutadans puguin fer arribar les seves preguntes. Mireia Ingla les contestarà dijous 16 d'abril al programa de televisió del grup multimèdia. Per participar-hi, es poden enviar les consultes a través de correu electrònic, de les xarxes socials de Cugat Mèdia o via Whatsapp.

En moments com l'actual, marcat per la crisi del coronavirus, són molts els ciutadans que tenen consultes sobre la situació i la gestió. Per això, Cugat Mèdia posa a disposició dels veïns de Sant Cugat les seves plataformes perquè puguin fer arribar les seves preguntes a l'alcaldessa, Mireia Ingla, que les contestarà al programa 'Línia directa'.

'Ara més que mai hem d'estar al servei de la ciutadania', ha afirmat la directora de Cugat Mèdia, Mònica Lablanca, qui ha destacat que el grup de comunicació públic ha de servir de nexe d'unió entre l'Ajuntament i la ciutadania.

Com enviar les preguntes
  • Al correu electrònic informatius@cugat.cat
  • Per Twitter amb l'etiqueta #preguntaalcaldessa
  • Amb un whatsapp al 673 172 075



  • Mònica Lablanca

    Són moments difícils i com a mitjà de comunicació públic és important ara més que mai que estiguem al servei de la ciutadania i fem aquest paper de nexe d'unió entre l'Ajuntament i la ciutadania de Sant Cugat.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.