L'EMD de Valldoreix resoldrà consultes urbanístiques de la ciutadania a través de videoconferència

Les persones interessades hauran de trucar al 93 674 27 19 i se'ls donarà dia i hora de concertació


  • Comparteix:

La casa de la vila / Foto: EMD Valldoreix

La casa de la vila / Foto: EMD Valldoreix

L'EMD de Valldoreix ha habilitat un canal de comunicació a través de videoconferència per poder seguir rebent consultes urbanístiques i activitats dels veïns de la vila. Amb el decret d'estat d'alarma, l'EMD ha continuat amb la tramitació de les llicències urbanístiques, però ha suspès els terminis d'inici i finalització de l'execució, així com els terminis de pagament de la liquidació de la taxa i l'impost de construccions, instal·lacions i obres. Les persones interessades en poder realitzar una videotrucada amb els serveis tècnics de l'EMD han de trucar al 93 674 27 19 per concertar el dia i l'hora.

Als interessats també se'ls enviarà un enllaç al correu des d'on podran accedir directament a la videoconferència amb el tècnic corresponent. La voluntat de l'EMD és establir aquestes connexions a través de la plataforma Google Meet. Només aquells que vulguin utilitzar un dispositiu mòbil o una tauleta per establir la comunicació hauran de descarregar l'aplicació Hangout Meet, accedint a les botigues digitals Google Play per a dispositius Android i App Store per a dispositius Apple.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.