L'Ajuntament destinarà 3 milions d'euros a reduir l'impacte econòmic del coronavirus

La mesura s'afegeix a altres accions com l'ajornament d'impostos i taxes


Temes relacionats

Nou servei municipal d'assessorament a autònoms i microempreses pels efectes econòmics del coronavirus (30/mar/20)

Tributs, taxes i quotes. Què se suspèn i què s'ajorna (26/mar/20)

Suspès el cobrament del lloguer de tots els immobles de protecció oficial de Promusa (23/mar/20)


  • Comparteix:

Imatge de la roda de premsa / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de la roda de premsa / Foto: Cugat Mèdia

L'Ajuntament té previst destinar més de 3 milions d'euros del pressupost municipal a accions per minimitzar l'impacte econòmic que genera la crisi del coronavirus. La intenció del consistori és aprovar-ho aquest dilluns en un ple extraordinari, on està previst donar llum verda a una modificació del pressupost del 2019, que està prorrogat. Aquesta partida pressupostària es completarà amb altres paquets d’ajuts i subvencions que l’Ajuntament detallarà properament.

La partida prové dels romanents del 2019 i s'afegeix a altres mesures que l'Ajuntament ha posat en marxa amb la mateixa intenció: la de donar suport a aquelles persones que fruit de la situació generada per la pandèmia han vist reduïts els seus ingressos.

'L'Ajuntament destinarà tots els recursos econòmics necessaris per vetllar per les persones més vulnerables', ha afirmat Ingla en una roda de premsa, a la qual ha recordat que hi ha molts santcugatencs que estan afectats pel tancament de comerços, empreses i ERTOs.

L'objectiu és mantenir el teixit associatiu, comercial i empresarial de la ciutat. Per això, l'Ajuntament també ha ajornat els impostos i taxes, s'han aturat els cobraments de serveis municipals que no s'estan prestant des del 12 de març i s'han suspès els lloguers d'abril dels habitatges i locals de Promusa.

A més, s'ha accelerat el pagament a proveïdors i s'ha posat en marxa un nou servei d'assessorament.

Ingla ha fet una crida a tots els partits amb representació al ple municipal per estar 'units' i aprovar aquesta modificació.













Mireia Ingla

Destinarem tots els recursos que calgui a la crisi derivada d'aquesta pandèmia. Tenim la sort que ho podem fer. La primera oportunitat, a través d'aquesta modificació que farem en aquest proper ple extraordinari, és de més de tres milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.