Ple extraordinari aquest dilluns per aprovar les mesures de contingència contra la crisi del coronavirus

L'Ajuntament destinarà més de set milions d'euros en un paquet d'ajudes per fer front principalment a l'emergència social


Temes relacionats

Treball en temps de confinament: l'ajuda que no pot parar (17/abr/20)

Sant Cugat mobilitza més de set milions d'euros per mitigar l'impacte de la crisi del coronavirus (17/abr/20)

Sant Cugat suma 13 positius de coronavirus en les últimes 48 hores i ja supera els 370 contagis (17/abr/20)


  • Comparteix:

El ple se celebrarà de manera telemàtica / Foto: Cugat Mèdia

El ple se celebrarà de manera telemàtica / Foto: Cugat Mèdia

El ple municipal aprovarà dilluns el pla de contingència per fer front a les conseqüències de la crisi del coronavirus a Sant Cugat. El govern portarà a aprovació les modificacions pressupostàries necessàries per implementar un paquet econòmic amb 60 mesures que es desplegarà en diferents àmbits. Les principals seran les mesures per a l'emergència social, amb un pla de rescat per a les persones més vulnerables d'uns 3,1 milions d'euros. En total, l'Ajuntament destinarà més de set milions d'euros per pal·liar els efectes de la crisi sanitària, social i econòmica de la COVID-19.

El ple també aprovarà les mesures excepcionals adreçades a tots els membres electes i al personal al servei del consistori, els seus organismes autònoms i les empreses vinculades per limitar la prestació dels serveis públics a aquells estrictament necessaris per al correcte funcionament dels serveis públics bàsics o estratègics i restringir la mobilitat del referit personal, amb la finalitat de reduir al màxim la propagació del coronavirus.

La sessió també servirà perquè Sant Cugat s'adhereixi al manifest dels ens locals davant la crisi del coronavirus i per aprovar la declaració de suspensió dels terminis d'execució de les obres de promoció privada establerts a les habitacions municipals de qualsevol tipus durant el termini de vigència de l'estat d'alarma. També s'aprovaran les mesures extraordinàries en matèria de contractació pública per pal·liar les conseqüències de la COVID-19.

En l'àmbit de Presidència, Economia i Hisenda, tindrà lloc, entre altres, la dació de compte de la depuració de saldos comptables procedents d'exercicis tancats i de les liquidacions pressupostàries corresponents a l'exercici 2019 de l'Ajuntament i dels seus organismes autònoms.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.