Ingla: 'És l'hora de sumar esforços, iniciatives i propostes, de ser generosos i solidaris'

L'alcaldessa de Sant Cugat posa en valor la implicació i el suport de tots els regidors per fer front a la crisi del coronavirus


Temes relacionats

Llum verda del ple perquè Sant Cugat mobilitzi més de set milions per fer front a la crisi del coronavirus (20/abr/20)

Fórmules i mesures dels grups municipals per afrontar la crisi sanitària, social i econòmica de la Covid-19 (20/abr/20)


  • Comparteix:

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, ha agraït a tots els actors socials i polítics la implicació i el suport en la lluita per frenar el coronavirus a la ciutat. Al ple extraordinari d'aquest dilluns, Ingla ha dit que 'és l'hora de sumar esforços, iniciatives i propostes, de ser generosos i solidaris'. 'Aquí només hi ha un objectiu: la gent de Sant Cugat, i això s'aconsegueix remant tots a favor', ha afegit. La sessió, que ha tingut lloc telemàticament, ha arrencat amb un minut de silenci en record a les víctimes de la Covid-19 i s'ha recordat que en un futur es farà una cerimònia de comiat per a totes les persones que han perdut la vida.

ESCOLTA-HO

L'alcaldessa ha posat de manifest que la dimensió de la crisi provocada per la pandèmia, més enllà de sanitària, també és social i econòmica. Per això, la republicana ha agraït la tasca de totes les persones que estan treballant per mantenir viva la ciutat: personal sanitari, cossos de seguretat, serveis socials i treballadors essencials.

Ingla ha fet una menció especial a dos col·lectius: la gent gran i els infants, a qui ha adreçat un agraïment per seguir el confinament per evitar la propagació de la malaltia i, per tant, protegir les persones més vulnerables. En aquest sentit, també ha parlat de les residències de gent gran. Ingla assegura que la situació en aquests espais a Sant Cugat està 'controlada'. Per fer-ho possible ha posat en valor la tasca de suport de neteja i desinfecció que s'ha ofert des del consistori, així com el suport que s'ha ofert en el servei de càtering i la implicació dels hotels de la ciutat per acollir els professionals sanitaris d'aquests espais.

La implicació de tots els àmbits que celebra Ingla ha de servir per poder reactivar la normalitat a la ciutat. Ingla ha subratllat que l'aturada de l'activitat econòmica ha comportat que també s'hagi parat la vida cultural, esportiva i social. 'Hem hagut de prendre mesures doloroses, però necessàries', ha dit en referència a les suspensions de Sant Jordi i de la Festa Major.

Ingla ha agraït a tots els regidors la implicació i el suport que han adreçat al govern. 'Estem rebent propostes per part de tothom', ha dit en referència a partits, ciutadans i entitats. L'alcaldessa assegura que aquestes iniciatives s'estan tenint en compte.

La intervenció de l'alcaldessa ha servit per donar compte de tota la acció que ha dut a terme el govern de Sant Cugat des que va començar la crisi del coronavirus:
  • Pla de contingència
  • L'adaptació de tot el personal i càrrecs electes de l'Ajuntament a la situació, amb restriccions del treball presencials i la promoció de la feina telemàtica
  • Adhesió al 'Manifest dels ens locals davant la crisi del coronavirus'
  • Suspensió dels terminis d'execució de les obres de promoció privada mentre duri l'estat d'alarma
  • Mesures extraordinàries en contractació pública



  • Mireia Ingla

    Ara és l'hora de sumar esforços, iniciatives i propostes, de ser generós. Ara no és l'hora de dir qui és més ràpid. Aquí treballem i remem a favor. Només hi ha un objectiu: la gent de Sant Cugat.



    • Comparteix:

    COMENTARIS

    Molt decebedor, la manca absoluta de lideratge a l’ajuntament de Sant Cugat del Vallès , en la crisis del covid-19, ni capacitat de fer propostes efectives, ni tant sols capacitat empàtica amb la gent, el que estem veient es una esfereïdora buidor, d’un pacte de govern, que se “las prometia felizes”, i s’ha trobat amb un escenari, per el que no estan preparats , ni capacitats, i així ens va.....

    Pere Ferrer Morello. Enviat el 20/abr/20


    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.