Junta de veïns extraordinària a Valldoreix per donar compte de les mesures preses pel coronavirus

La sessió tindrà lloc dilluns que ve de manera telemàtica i es podrà seguir a través del web de Cugat Mèdia


Temes relacionats

L'autobús urbà de Valldoreix amplia la freqüència de pas per l'augment de demanda (21/abr/20)

Valldoreix, una història d'epidèmies més enllà del coronavirus (14/abr/20)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una Junta de Veïns / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu d'una Junta de Veïns / Foto: Cugat Mèdia

Valldoreix reprèn l'activitat plenària amb una Junta de Veïns Extraordinària el proper dilluns a les cinc de la tarda en què es donarà compte de les mesures preses a la vila per frenar l'expansió del coronavirus. La sessió se celebrarà per videoconferència per mantenir el distanciament social decretat durant l'estat d'alarma per la pandèmia de la Covid-19 i es podrà seguir a través de www.cugat.cat.

Les mesures més destacades a Valldoreix han estat el tancament de les dependències de la Casa de la Vila, de l'Escola Bressol, de l’Escola de Música, el Casal d'Avis, els espais culturals, el Complex Esportiu, el Biblioaccés Vall d'Or i el precintat de tots els parcs públics de Valldoreix.
El proper dilluns, també es presentaran davant la Junta de Veïns les modificacions implementades al Mercadet dels Dissabtes a Valldoreix per preservar la salut de paradistes i clients, al mateix temps que es garanteix l'abastiment de productes d'alimentació de primera necessitat.

Altres mesures adoptades a la vila han estat la suspensió del cobrament dels lloguers als locals propietat de l'EMD de Valldoreix amb negocis de restauració i floristeria, la suspensió del cobrament de les quotes de l'Escola Bressol, el Complex Esportiu i els cursos i tallers culturals; la suspensió dels treballs del servei de manteniment de l'arbrat públic, excepte les actuacions d'emergència; i l'habilitació d'un canal telemàtic entre la ciutadania i els tècnics de l'EMD per fer consultes urbanístiques, entre altres.

Finalment, la sessió extraordinària de la Junta de Veïns també debatrà l'aprovació de la liquidació del pressupost 2019, les inversions financerament sostenibles executades durant l'any passat i la cinquena modificació pressupostària del 2020.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.