L'Ajuntament millorarà l'aparcament provisional de la zona de Can Cabassa

La moció aprovada per unanimitat té l'objectiu de condicionar la zona, a tocar de l'Hospital Universitari General de Catalunya


  • Comparteix:

Imatge de la zona de Can Cabassa al costat de l'Hospital General / Foto: Google Maps

Imatge de la zona de Can Cabassa al costat de l'Hospital General / Foto: Google Maps

El govern municipal s'ha compromès a adequar i condicionar la zona de l'aparcament de Can Cabassa, al costat de l'Hospital Universitari General de Catalunya (HUGC). La proposta original de Cs s'ha aprovat per unanimitat amb les esmenes de l'equip de govern, que demanaven descontextualitzar els treballs de la crisi sanitària, tal com havia proposat el partit taronja.

ESCOLTA-HO

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ

De fet, aquest mateix text estava previst que s'aprovés al ple de març, que es va haver de suspendre per l'estat d'alarma. El regidor de Cs, Sergio Blázquez, ha explicat que la zona necessita unes millores i ha argumentat que, en l'actual context i amb 'el paper que ha agafat i que agafarà' l'Hospital General com a centre de referència per tractar la Covid-19, es feien encara més imprescindibles.

Blázquez ha reconegut que des que ho van proposar ja s'ha aplicat alguna mesura a la zona i ho ha agraït al govern. Això sí, el regidor de Serveis Urbans, José Gallardo, ha defensat les esmenes per deixar la moció 'tal com s'anava a aprovar al març'. En aquest sentit, Gallardo ha acusat el partit taronja 'd'utilitzar la moció per treure rèdit polític', el que considera 'moralment reprovable'. De la seva banda, la regidora de Junts per Sant Cugat, Cristina Paraira, ha assegurat que 'en el fons estem tots d'acord', tot i que ha recordat que l'aparcament no és exclusiu per a usuaris del centre hospitalari i ha criticat la gestió d'aprovació del text, que ha definit com a 'absurda'.

A banda d'estudiar el projecte de construcció del nou aparcament dissuasiu a la zona, la moció implica la millora de la il·luminació, delimitar l'àrea d'aparcament amb elements de separació, millorar els accessos i sortides, a més de la circulació interior i garantir-ne el manteniment, a més d'incrementar el patrullatge de la Policia Local.





Sergio Blázquez

D'aquesta nova realitat i del paper jugat i per jugar de l'Hospital General, ha sorgit la voluntat de canviar el títol de la moció, sense que això n'hagi canviat el contingut de forma substancial.

José Gallardo

Aquesta moció s'hagués aprovat així al març, i vostès estaven d'acord. Han canviat la moció per una estratègia política lícita però moralment reprovable.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.