La Junta de Veïns de Valldoreix posarà llum al futur de la mobilitat en bicicleta a la vila

La sessió plenària es farà telemàticament i es podrà seguir amb Cugat Mèdia


  • Comparteix:

La Junta de Veïns es farà de manera telemàtica / Foto: EMD

La Junta de Veïns es farà de manera telemàtica / Foto: EMD

La Junta de Veïns de Valldoreix donarà llum verda aquest dijous a una moció institucional 'per a una vila pedalable i segura' i per demanar a l'Ajuntament de Sant Cugat que connecti el carril bici de la ciutat amb el del territori. La sessió plenària arrencarà a les cinc de la tarda, es farà de manera telemàtica i es podrà seguir en 'streaming' a www.cugat.cat.

TaA la junta els grups municipals de la CUP-PC, ERC-MES i PSC defensaran una moció contra la corrupció política i per donar suport a les mesures que l'Ajuntament de Sant Cugat prengui per recuperar els imports de la sentència del 'cas Palau'. El PSC presenta una proposta en solidari per agilitzar el seguiment de les mocions aprovades durant el mandat.

L'enderrocament de les tres cases del carrer de Sant Francesc, la sentència del complex esportiu i el futur de l'avinguda Baixador són altres temes que s'abordaran a la sessió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.